Halo. agency ansætter fire nye specialister.

København 1. september 2017

Halo. agency ansætter fire nye konsulenter inden for adfærdskommunikation, design, projektledelse og copywriting til at styrke sin postion.

Halo. agency har ansat fire nye konsulenter på sit kontor i København. De fire nye ansatte kommer med hver sin specialistbaggrund og skal være med til at sikre bureauets position som eksperter inden for strategi, adfærdskommunikation og kreative koncepter. Halo er det nye bureau i Danmark efter fusionen mellem WPP-selskaberne Burson-Marsteller og Hill+Knowlton Strategies.

Simone Hjorth kommer fra Rostra Kommunikation og er uddannet i retorik fra Københavns Universitet. Hun har i flere år rådgivet virksomheder omkring kreative kampagner og copywriting.

Daniel Aleksander Kern kommer til Halo. agency med erfaringer fra både den private og offentlige sektor som kommunikations- og udviklingskonsulent. Hos Halo kommer Daniel til at arbejde med vores offentlige kunder samt anvende sin erfaring som projektleder på store integrerede kommunikationskampagner.

Jakob Rachmanski er uddannet cand.phil. og kommer fra en stilling som adfærdsspecialist i Adfærdshuset. Han er desuden tilknyttet Institut for Fremtidsforskning og har skrevet flere bøger om adfærdspsykologi. Hos Halo kommer Jakob til at videreudvikle vores kompetencer inden for adfærdskommunikation og rådgive nye og eksisterende kunder inden for dette specialistområde.

Camilla Holm er ny ved Halo. agency og er ansat som creative med ansvar for design og visuel rådgivning. Camilla kommer fra en stilling hos brandbureauet Connected og har før det arbejdet som freelancer i en årrække.

Ønsker du at vide mere om vores dygtige ansatte eller er du interesseret i, hvordan du bliver en del af Halo som praktikant
eller fastansat, så læs mere
her