Halo. er nomineret til tre SABRE Awards!

København 20. april 2018

I Halo. agency er vi stolte af at være i finalen til hele tre SABRE Awards. Vi er nomineret i kategorierne Corporate Media Relations, Digital Campaign og Fashion & Beauty.

Der har været mere end 2.500 indsendelser med i kampen om nomineringerne for dette års SABRE Awards, som anerkender overlegen præstation inden for branding, omdømme og engagement. Alle kampagnerne er evalueret af en jury bestående af mere end 40 brancheledere. Du kan læse mere om de nominerede kampagner her:

Netto: Madspild

I Corporate Media Relations er vi nomineret med vores Madspildskoncept for Netto. Konceptet skal positionere Netto, Danmarks største detailkæde, som en dedikeret spiller i kampen mod madspild og samtidig engagere personale og kunder til at reducere madspild. Strategien fokuserede på, at Netto åbent og ærligt skulle kommunikere omkring deres madspildstal, som de vil nedbringe med 50 % inden 2030, hvilket ikke før er set i Danmark. Gennem en crowdsourcing af ideer til at sænke madspild og jule- og påskefrokoster for socialt udsatte med mad fra helligdagslukkede butikker, har Netto vist, at de for alvor er gået ind i kampen mod madspild. Og kampen fortsætter!

Telenor: Android Badass

I Digital Campaign kategorien er vi nomineret med kampagnen Android Badass for Telenor. En kampagne der gennem gamification, skulle sætte fokus på og sælge flere Android-telefoner i Danmark. Dette skulle gøres ved at øge sælgernes viden omkring Androids så de på den måde kunne opfylde forbrugernes behov bedre.

Triumph: Amourette Charm

I Fashion & Beauty er vi nomineret med Amourette Charm-kampagnen for Triumph, hvis formål var, at hylde kvinder der støtter hinanden. Med Le Gammeltoft i spidsen i Danmark kunne kvinder i hele norden nominere andre kvinder, der havde støttet dem i deres liv og på denne måde engagere sig med hinanden og brandet. Selve kampagnen blev skudt i gang i forbindelse med lanceringen af brandets Amourette Charm-kollektion.

Vinderne bliver kåret til den årlige award middag 23. maj, der afholdes på Maritime Museum i Amsterdam. Vi krydser fingre for, at vi bringer mindst en award med hjem fra Amsterdam. Fingers crossed!

Ønsker du at vide mere om vores kompetencer eller hvordan vi kan hjælpe dig med at løfte jeres omdømme,så ring til os på +45 3313 1433

eller send en mail til nikolaj.buchardt@haloagency.dk