To nye talenter bydes velkommen hos team Halo.

København 1. maj 2018

Halo. agency byder velkommen til to nye konsulenter med erfaring fra hhv. bureaubranchen og selvstændig kommunikationsrådgivning. De skal være med til at styrke Halos position på markedet.

Halo. agency har 1. maj budt velkommen til to nye, dygtige konsulenter, der skal indgå som en del af teamet i Bredgade i det centrale København. De to ny ansatte kommer med baggrund fra bureaubranchen og selvstændig kommunikationsrådgivning og skal styrke bureauets position på markedet med deres viden inden for blandt andet design, tech og brandudvikling.

Marie Elbæk er uddannet Cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har de sidste par år været selvstændig kommunikationsrådgiver, hvor hun har arbejdet med kunder inden for design og tech. Tidligere arbejdede hun med udvikling, projektledelse og kommunikation blandt andet hos Filmbyen og Kaospiloterne i Aarhus. Marie brænder for strategi, udvikling og projektledelse og derudover, er hun på evig jagt efter den gode historie.

Christine Gade Dannisøe er det andet nye talent hos Halo. agency. Hun er uddannet Cand.merc.(kom) i strategisk virksomhedskommunikation fra Copenhagen Business School og kommer fra en stilling som konsulent og projektleder hos brandbureauet Stagis. Her har hun har rådgivet offentlige og private kunder inden for strategi og kommunikation.

Ønsker du at vide mere om Halo: http://haloagency.dk/kontakt/